koffietafelboeken

DIT ZIJN DÉ KOFFIETAFELBOEKEN DIE JE MOET HEBBEN!

koffietafelboek

WE LOVE COFFEETABLEBOOKS!

Zoals je hoog waarschijnlijk hebt gemerkt zijn wij bij Mrs Designs gek op koffietafelboeken en het begint bijna een obsessie te worden!

Ze staan niet alleen vol met inspiratie maar zijn vooral een mooie toevoeging aan je interieur.  Zoals de naam het al zegt zijn deze boeken vooral terug te vinden op tafel of als decor op een bureau want lang niet alle boeken horen thuis in een boekenkast. Zet boeken op je salontafel met een vaasje bloemen of een mooie kaars of bijvoorbeeld rechtop op een mooie sidetable. Kortom een koffietafelboek doet het altijd goed in je interieur.

koffietafelboeken

De vraag is nu natuurlijk waar haal je de mooiste boeken?  We krijgen dagelijks de vraag waar wij onze boeken vandaan halen. Voor fashionbooks gaan wij graag naar Aro Wonen, die heeft in Nederland de grootste assortiment en alle boeken op voorraad, dat is wel net zo fijn want je wilt je boek(en) toch wel gelijk meenemen naar huis! Gek op interieur? Dan zijn de boeken van Eric Kuster een must maar ook Elements of Style van Erin Gates. Hij zit niet alleen vol met inspirerende foto’s maar staat ook erg leuk op tafel.

Waar een aantal jaren geleden coffeetable boeken alleen via buitenlandse websites als Amazon konden worden besteld zijn ze tegenwoordig in diverse webshops en winkels te verkrijgen.  Bovendien komen steeds meer modehuizen en ontwerpers met een (nieuwe) boek. Daarom zetten wij voor jou onze favoriete exemplaren op een rij!

Wat zijn jouw favoriete koffietafelboeken?

ELEMENTS OF STYLE  –  ERIN GATES ( BOL.COM)  l THE LITTLE BOOK OF CHANEL  –  EMMA BAXTER WRIGHT (ARO WONEN)  l  KATE MOSS  –  JESS HALLETT & JEFFERSON HACK (ARO WONEN)  l  CHANEL – ASSOULINE.COM (ARO WONEN) l  THE DRESS- MEGAN HESS ( URBAN OUTFITTERS)  l CHANEL COLLECTIONS & CREATIONS  – DANIELE BOTT (ARO WONEN)  l TOM FORD  ( ARO WONEN)

koffietafelboeken moodboard

Geen velden gevonden.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *